Compania care vrea să angajeze 1.000 de tineri

Data publicării:
romaero

Compania aerospațială Romaero intenționează să angajeze în următorii 3-4 ani până la 1.000 de tineri, a anunțat, vineri, Remus Vulpescu, directorul general Romaero, într-o conferință de dedicată celei de-a doua ediții a Bucharest Internațional Air Show (BIAS 2017).

"Romaero demarează un program de investiții și angajări, așa că vă invit să luați legătura cu colegii noștri din standul Romaero, care vă vor explica cum tindem să angajam până la 1.000 de tineri în următorii 3-4 ani și de abia așteptăm să facem cunoștință mai bine", a precizat Vulpescu.

Acesta susține că BIAS 2017 este locul de întâlnire pentru cei mai buni piloți și cei mai buni tehnicieni, industria aeronautică românească fiind reprezentată cu mândrie de Romaero la acest eveniment.

"Suntem mândri să reprezentăm România ca loc de întâlnire pentru cei mai buni piloți și cei mai buni tehnicieni din Polonia, până în Turcia și suntem mândri să reprezentăm industria aeronautică românească. În spatele fiecărei ore de zbor, a fiecărei aeronave, stă efortul echipelor de tehnicieni, care fabrică, repară, întrețin și dau la zbor aeronavele pe care le veți vedea și toate aeronavele în general. Suntem mândri, noi, Romaero, că fiecare avion Boeing și AirBus, care zboară în fiecare an conține componente fabricate la Romaero" , a subliniat șeful Romaero.

Romaero este o companie aerospațială care integrează în aceeași locație două activități majore: fabricarea de aerostructuri și întreținere și reparații pentru aeronave de transport civile și militare. Este cea mai mare companie din Industria Aeronautică Română, cu peste 90 de ani de tradiție în acest domeniu.

Cea de-a noua ediție a celui mai impresionat spectacol aviatic din România, BIAS 2017, care se va desfășura sâmbătă pe Aeroportul Internațional București Băneasa "Aurel Vlaicu", reunește peste 200 de piloți și parașutiști de elită din mai multe țări și 100 de aeronave civile și militare, potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri