Hotel pentru iubitorii de bere

Data actualizării: Data publicării:
hotel bere

O fabrică de bere din Scoţia va deschide anul viitor primul hotel pentru iubitorii... de bere, evident. Aici, clienţii vor face şi tratamente şi vor mânca alimente pe bază de bere. Şi, probabil, vor primi din partea casei şi leacuri contra mahmurelii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Indiegogo - The DogHouse & Sour beer facility, Columbus. from BrewDog on Vimeo.

 

Hotelul se va numi The Dog House, va avea patru etaje şi va costa în jur de 6 milioane de dolari. Scoţienii vor să-l ridice în Columbus, Ohio. Va arăta ca un local obişnuit, spun ei, numai că oaspeţii vor avea în camere dozatoare, frigider cu bere în duş sau chiar jacuzzi umplut cu bere. Să nu mai spunem că vor putea face şi tratamente la spa cu celebra băutură, iar meniurile vor conţine ... aţi ghicit, o varietate de bere.

Iniţiatorii proiectului l-au înscris pe platforma de crowfundind Indiegogo, iar cei care au donat bani vor beneficia de o noapte gratuită în hotel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri