Hotelurile Radisson din București sunt de vânzare

Data publicării:
191374375

Suma cerută este de 160 milioane euro.

 191374375

Hotelurile Radisson din București, Radisson Blu și Park Inn, operate de grupul Carlson Rezidor, sunt disponibile la vânzare, proprietarul încercând de mai mult timp să obțină o sumă importantă de la un eventual cumpărător, au declarat pentru Profit.ro surse din piață.

"Au fost unii investitori din turism care s-au arătat interesați de preluarea celor două hoteluri, dar nu au putut satisface pretențiile financiare ale proprietarului, de mai multe zeci de milioane euro, astfel că activul este în continuare disponibil la vânzare în așteptarea unei oferte mai bune", au arătat sursele citate.

Potrivit acestora, în urmă cu o lună și jumătate a existat o întâlnire la Londra la care au participat mai multe agenții imobiliare pentru un contract de reprezentare, suma cerută pentru cele două hoteluri ridicându-se însă la 160 milioane euro.

Hotelul Radisson de pe Calea Victoriei, fostul hotel București, este clasificat cu 5 stele, iar hotelul Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, foarte aproape de Ateneul Român, are 4 stele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri