Încă un oraș, după București și Cluj, va beneficia de serviciile Uber

Data publicării:
German Court Bans Uber Service Nationwide

Începând de joi, serviciul de ridesharing Uber este disponibil şi în Braşov, acesta devenind al treilea oraş din România, după Bucureşti şi Cluj, unde activează Uber, scrie News.ro.

German Court Bans Uber Service Nationwide

Uber va fi activ începând cu ora 13:00 în Braşov, tariful de bază fiind de 1,5 lei pe kilometru. Prima cursă în Braşov va fi gratuită în limita a 30 de lei pentru cei care folosesc în aplicaţie codul „Braşov”.

Braşovul este una din „ţintele” principale în România pentru Uber, fiind unul din oraşele mari şi, totodată, un important centru turistic. Compania speră că serviciul său de ridesharing să fie folosit şi de către turiştii străini, obişnuiţi cu Uber în ţara lor.

De altfel, despre anticiparea lansării Uber în Braşov vorbesc şi cifrele pre-lansare. Conform Uber, în ultimele 6 luni aplicaţia a fost deschisă din Braşov, de către localnici sau turişti, de peste 3.500 de ori.

„Braşov este un oraş în plină dezvoltare şi are nevoie de alternative inteligente. Vom veni întotdeauna acolo unde oamenii vor să folosească Uber” a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România, care a lăsat să se înţeleagă şi faptul că următorul oraş pe lista Uber în ţara noastră este Timişoara.

Pentru promovarea evenimentului, Uber colaborează cu producătorul de radio originar din Braşov, Marius Vintilă.

Interesant este că Uber stabileşte, cel puţin pentru început, un preţ mai mare decât în Bucureşti, 1,5 lei faţă de 1,3 lei, cât costă în capitală. Preţul lasă loc pentru o reducere viitoare, cum s-a întâmplat şi capitală, unde tariful iniţial a fost de 1,45 de lei.

Pentru folosirea serviciilor Uber este necesară aplicaţia cu acelaşi nume, disponibilă pentru iOS şi Android. Utilizatorii înregistraţi vor plăti cu cardul, direct din aplicaţie, fără a-şi face griji cu plata în numerar sau bacşiş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri