Nepotul lui Lucescu reînvie berea Grivița

Data publicării:
bere-grivita

Matei Lucescu (23 de ani), nepotul lui Mircea Lucescu și fiul tehnicianului Răzvan Lucescu, intenționează să reînvie brandul de bere Grivița, activ în perioda comunistă și în anii ’90.

Acesta a solicitat înregistrarea mărcii la OSIM și deține o firmă ce are de curând ca obiect principal de activitate fabricarea berii, la care se adaugă barurile și servirea băuturilor, potrivit Profit.ro.

În toamna anului trecut, Matei Lucescu și-a înființat firma Tomatoes and Stuff SRL, cu domeniu de activitate cultivarea plantelor și cu activitate principală cultivarea strugurilor. Compania nu a desfășurat activități anul trecut, potrivit declarației pe proprie răspundere depuse de asociatul și administratorul unic la Ministerul Finanțelor. Ulterior, la finalul lunii mai 2017, Matei Lucescu a schimbat denumirea firmei din Tomatoes and Stuff SRL în Fabrica Grivița SRL. De asemenea, obiectul principal de activitate al companiei a devenit fabricarea berii, plus barurile și alte activități de servire a băuturilor, precum și închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri