Problemă la Raiffeisen. Nu veţi putea folosi cardurile

Data publicării:
raiffeisen bank_wikipedia.org

Un telespectator din Piteşti a semnalat că nu a putut folosi cardul Raiffeisen. Nu este singurul care s-a confruntat cu o astfel de problemă. Contactaţi de jurnalişti din presa locală, reprezentanţii băncii au confirmat că există o problemă la sistem.

raiffeisen bank_wikipedia.org

Telespectatorul care ne-a semnalat problema a reclamat faptul că nu a putut plăti la supermarket cumpărăturile şi nici nu a putut retrage bani de la bancomat. A sunat la departamentul Relații cu clienții, unde i s-a comunicat că mulți clienți nu-și pot folosi cardurile.

Informaţia a fost confirmată pentru presa locală din Piteşti şi de reprezentanții Departamentului de Relații Publice, care au confirmat că există o problemă la sistem. Prin urmare, cei care dețin card la Raiffeisen Bank au conturile blocate, cel puțin în seara aceasta.


 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri