Promoția de Black Friday la Ryanair. Bilete de avion începând de la 7,83 euro

Data publicării:
Prima_cursa_Ryanair_Barcelona-Oradea-Barcelona_ROL1526

Ryanair a lansat luni, 20 noiembrie, promoția săptămânală de Black Friday, oferindu-le clienților 7 zile de oferte spre numeroase destinații din Europa sau România.

Ziua de luni debutează cu o vânzare promoțională de Crăciun, cu până la 15% reducere pentru 500,000 de locuri pentru călătorii în decembrie, locuri care pot fi rezervate până astăzi, la miezul nopții (Luni, ora 24:00).

Pentru România, luni sunt disponibile bilete de avion începând de la 7,83 euro, cu plecare din Timișoara sau Oradea, spre destinații precum Frankfurt, Milano, Bruxelles, Berlin, Londra, Dusseldorf, Barcelona sau București.

În plus la ofertele săptămânale de Black Friday compania oferă și o reducere de 20% pentru toate bagajele înregistrate.

“Temperaturile au scăzut, la fel și tarifele noastre odată cu lansarea vânzării promoționale săptămânale de Black Friday. Avem 7 zile de oferte incredibile, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa, cu economii și mai mari. Tăiem până la 15% pentru 500,000 de locuri, pentru călătorii în decembrie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până astăzi, la miezul nopții. Ca parte a promoției noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziționate în această săptămână, asigurându-le clienților economii și mai însemnate”, a declarat Robin Kiely, de la Ryanair.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri