RCS & RDS este lider de portări în opt ani

Data actualizării: Data publicării:
Mobile Deivices Users In Tokyo
FOTO: Gulliver/ Getty Images

RCS & RDS este lider la portări pe telefonie mobilă şi fixă. În cei 8 ani de când este posibilă schimbarea operatorului de telefonie cu păstrarea numărului, RCS & RDS a primit în reţeaua mobilă peste 870 de mii de utilizatori, fiind urmat de Vodafone cu aproape 686 de mii de numere, Orange cu 637 de mii şi Telekom cu peste 445 de mii de numere.

În 8 ani de portare, RCS & RDS conduce şi pe segmentul telefoniei fixe. Peste 171 de mii de utilizatori s-au mutat către RCS & RDS. Pe locul doi este Vodafone cu aproape 150 de mii, UPC cu peste 132 de mii, Orange şi Telekom. De la începutul anului au fost peste 651 de mii de portări în reţelele mobile.

RCS & RDS este operatorul cu cele mai multe numere primite în reţeaua mobilă - peste 308 mii de numere, adică aproape jumătate din totalul portărilor de anul acesta.

Compania este lider şi la portări pe segmentul telefoniei fixe, anul acesta cu peste 16 mii de numere. În 8 ani de la lansarea serviciului de portabilitate, peste 3,3 milioane de numere de telefon au fost mutate dintr-o reţea în alta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri