Renault, cartier general pe cinci hectare în București

Data publicării:
renault

Omul de afaceri Ioannis Papalekas va construi noul cartier general al Renault în România, în vestul Bucureştiului.

Globalworth Real Estate Investments Ltd., liderul industriei de clădiri de birouri din România, anunță achiziția unui teren de 57.000 mp deținut anterior de Coca-Cola HBC Romania și dezvoltarea noului sediu al Groupe Renault Romania din București de către Elgan Offices SRL, o companie deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group, informează Economica.net.

Globalworth Real Estate Investments Ltd. Este o companie fondată de Papalekas în 2013.

În urma finalizării proiectului (prevăzută pentru primul trimestru al anului 2019), Groupe Renault va ocupa întregul spațiu dezvoltat, care se va întinde pe o suprafață de peste 47.000 mp, pe o perioadă de cel puțin 11 ani, anunţă Globalworth, companie controlată de Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai mari, dar şi mai discreţi investitori în imobiliare.

Aceasta este cea mai mare tranzacție de leasing înregistrată vreodată pe piața de birouri din București

Proiectul este în concordanță cu obiectivele strategice al companiei, de a investi în clădiri premium care, datorită chiriașilor de renume, produc fluxuri numerare pe termen lung și de a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, eficiență energetică și de protecție a mediului.

Noul sediu al Groupe Renault se va afla în vestul Bucureștiului, în proximitatea stației de metrou Preciziei și marchează prima investiție a Globalworth în acest subsegment dinamic al pieței de birouri din București, aflat într-o creștere rapidă.

Acesta este al doilea proiect de închiriere încheiat între Globalworth și Groupe Renault România, urmând achiziției principalei facilitați de distribuție a Dacia, din apropierea fabricii de la Mioveni, finalizată recent. Ca urmare a acestei tranzacții, Groupe Renault România va deveni cel mai mare chiriaș al Globalworth.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri