Ryanair lansează o promoție la bilete de avion. Destinația disponibilă pentru mai puțin de 3 euro

Data actualizării: Data publicării:
Prima_cursa_Ryanair_Barcelona-Oradea-Barcelona_ROL1526

Ryanair a lansat astăzi, 11 august, o vânzare promoțională cu ocazia vacanței prelungite de weekend a europenilor, cu locuri începând de la doar 14.99€ pentru călătorii în perioada septembrie - noiembrie, oferindu-le clienților oportunitatea de a-și rezerva o vacanță la tarif redus, pe ultima sută de metri.

Oferta include rute către/din 13 țări este valabilă până Luni, 14 august. Printre destinațiile disponibile se numără Barcelona, Milano, Londra, Düsseldorf, Bologna, Roma, Bruxelles, iar de pe aeroportul din Oradea este disponibilă o cursă spre Memmingen, Germania, la prețul de 2,99 euro.

“Vancața de sfârșit de săptămână este aici, și pentru a sărbători lansăm o vânzare promoțională de locuri, la tarife începând de la doar 14.99€, pentru călătorii în perioada septembrie – noiembrie. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopții (24:00), Luni, 14 august, așadar invităm clienții să se grăbească pentru rezervărea următoarei escapade la tarif redus”, a declarat Robin Kiely, directorul de comunicare al companiei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri