Sevil Shhaideh, numită în conducerea OMV Petrom

Data publicării:
Dragnea_Sevil_Shhaideh_ agerpres_7789784

Compania OMV Petrom a anunțat vineri la Bursa de Valori numirea fostului vicepremier în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, dar și în alte două comitete.

Pe lângă Consiliul de Supraveghere, Sevil Shhaideh va mai face parte atât din comitetul de audit, cât și din cel prezidențial și de nominalizare al OMV Petrom. Numirea ei a avut loc după ce Mihai Busuioc, numit la șefia Curții de Conturi, a renunțat la funcțiile ocupate acum de Shhaideh.

”În conformitate cu prevederile art. 1537, aliniatul (1) din Legea societăţilor nr. 31/1990 şi ale art. 17.4 din Actul Constitutiv al OMV Petrom S.A, Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit şi membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare ale OMV Petrom, începând cu data aprobării numirii sale de către Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie 2017, şi până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor”, spune compania în comunicat.

Sevil Shhaideh a demisionat recent din postul de vicepremier și de ministru al Dezvoltării fiind vizată de un dosar penal.

Dosarul vizează trecerea, considerată ilegală, în 2013, a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel (cu suprafață de 278,78 hectare, respectiv 45 hectare), situate în albia minoră a Dunării,  din proprietatea statului în proprietatea județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri