Turn cât Intercontinentalul, în construcție în piața Unirii, București

Data publicării:
UV 2

Turnul Unirii View, cu o înălțime de 73 de metri, va fi dat în folosință în vara anului viitor.

Compania NTT Data a semnat un contract de preînchiriere pentru 4.000 de metri pătrați în proiectul de birouri Unirii View, a cărui suprafață totală va fi de 18.000 de metri pătrați. ”Unirii View este proiectul de birouri cu cel mai central amplasament din București, la doar cinci minute de Piața Unirii. Proiectul, a cărui dată de livrare este estimată pentru vara anului 2018, va avea 18 etaje și o suprafață închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătrați”, spune într-un comunicat de presă NTT Data.

Unirii View, proiect dezvoltat de către investitorul belgian Yves Weerts în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro, va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătrați, livrarea fiind estimată pentru vara anului 2018. Clădirea este amplasată pe bulevardul Corneliu Coposu și va avea 18 etaje: parterul, 17 etaje pentru birouri și ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterană generoasă împărțită pe 3 niveluri. Cu o înălțime care va atinge 73 de metri (aproximativ 10 metri mai puțin decât hotelul Intercontinental), Unirii View va reprezenta și cea mai vizibilă clădire din centrul Capitalei.

Unirii View este una dintre clădirile din București cu cel mai eficient etaj, având o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Înălțimea netă va fi de 2,9 metri pe nivel, clădirea va dispune de un generator electric alocat în funcție de nevoile chiriașilor, ferestre care se vor putea deschide și un sistem de ventilație performant, elemente care vor putea permite o densitate de o persoană la opt metri pătrați.

Investitorul din spatele Unirii View este Yves Weerts, un antreprenor de naționalitate belgiană care a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România, precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri