Un miliardar ceh cumpără Felicia Shopping Center din Iaşi

Data publicării:
FELICIA-Shopping-Center-Iasi-1

CPI Property Group, unul dintre noii investitori imobiliari pe plan local şi unul dintre cele mai importante fonduri de investiţii imobiliare la nivel european, a achiziţionat centrul comercial Felicia Shopping Center din Iaşi, în prima tranzacţie a grupului la nivel local.

FELICIA-Shopping-Center-Iasi-1

CPI Property Group este o firmă înregistrată în Luxemburg ce are ca acționar majoritar pe miliardarul ceh Radovan Vitek. În topul Forbes pe 2015 acesta figura drept al treilea cel mai bogat om de afaceri ceh.

Achiziţia galeriei comerciale din Felicia Shopping Center este parte din tranzacţionarea unui portofoliu impresionant de 11 centre comerciale din Cehia, Ungaria, Polonia şi România, cu o suprafaţă totală inchiriabila de aproximativ 265.000 mp, potrivit wall-street.ro.

Cu o suprafaţă totală inchiriabila de 11.313 mp, galeria comercială din Felicia Shopping Center are printre cei mai importanţi clienti-ancora nume ca Marks&Spencer, Takko Fashion, Pepco, DM şi Intersport.

Mallul din Iaşi, care face parte din portofoliul tranzacţionat, este deţinut în coproprietate de CBRE Global Investors şi Carrefour Property.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri