Complexul Energetic Oltenia închide anul cu pierderi. 19 mii de angajați iau prime de Crăciun

Data publicării:
cen - oltenia

Se auzise ceva mai înainte, dar nu eram convinși. Tot ce ne dă e binevenit, mai ales de sărbători. N-am auzit de nicio primă. Ieri s-au aprobat de directorat, nu știm nimic noi, suntem muncitori și deocamdată nu știm nimic", a spus un angajat.

Neîncredere, surpriză. Cu toate acestea, membrii Consiliului director al companiei din Gorj sunt hotărâţi să respecte contractul colectiv de muncă.

"S-a hotărât să se acorde pentru fiecare angajat din cadrul Complexului o primă de Crăciun în valoare de 700 de lei. Este un efort, dar cum să spun...e un efort realizabil, pentru că altfel nu făceam treaba asta", a spus Aurel Medințu, directorul diviziei Energie CEO.

Prima de Crăciun este privită cu suspiciune de către sindicat. „Pierderi și din activitatea de producție pe anul 2014 în condițiile în care știți, compania trebuie să fie listată pe piață, vedeți că spectrul insolvenței a atins RAAN-ul, Hidroelectrica, privim cu îngrijorare aceste aspecte”, a spus Ion Ruset, lider de sindicat CEO.

Crăciunul şI Consiliul Director sunt darnici. Primelor li se adaugă şi două săptămâni libere, între 22 decembrie şi 5 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri