BLACK FRIDAY. Lista ofertelor: de la aur și mașini la bilete de avion și case

Data publicării:
shutterstock_335360612
Foto: Shutterstock

Retailerii online au anunțat reducerile pe care le vor aplica de Black Friday 2017, perioadă când vânzările pot depăși nivelul atins într-o lună sau chiar mai mult. De la frigidere, televizoare, telefoane inteligente, laptopuri și alte produse electroIT până la produse naturiste și pentru îngrijirea copiilor, de la bijuterii și parfumuri până la proprietăți imobiliare, aur, mașini, servicii medicale, vouchere Tarom și mobilier, unelte pentru meșteri, reducerile pot ajunge în unele cazuri și la 90%, potrivit datelor anunțate de companii și centralizate de Profit.ro.

shutterstock_335360612
Foto: Shutterstock

eMAG, cel mai mare retailer local online, va avea mâine, în oferta Black Friday, două milioane de produse, iar reducerile totale vor atinge 45 de milioane de euro. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediția de anul acesta ajunge la 350 de milioane de lei.

Black Friday începe la Fashion Days în seara de 16 noiembrie și va continua pe durata întregii zilei de 17 noiembrie, în aplicația de mobil și pe website. Anul acesta, Fashion Days a pregătit un stoc de un milion de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și home & deco, cu discounturi care vor ajunge până la 90%.

Ofertele evoMAG au apărut pe site încă de la 1 noiembrie. Clienții vor putea profita de discount-uri de până la 70% la aproape 30.000 de produse, din aproape toate categoriile. 

Pentru elefant.ro, Black Friday a început de joi, cu reduceri de până la 90%. Printre oferte se numără voucherele Vodafone în valoare de 100 de euro care vor fi acordate gratuit, dar și automobile Fiat și MiniCooper ce vor putea fi achiziționate cu până la 20% reducere. 

Citește mai mult pe Profit.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri