Hidroelectrica vinde direct energie consumatorilor casnici. Care este prețul?

Data actualizării: Data publicării:
centrala hidro

Potrivit ofertei prezentate pe situl de internet al companiei și destinată persoanelor fizice, prețul unui kWh fără TVA va fi de 0,205 lei, acesta fiind independent de consumul realizat. Hidroelectrica spune că acest preț este garantat, ferm și nemodificabil pe perioada de valabilitate a acordului, însă nu sunt incluse tarifele de transport, servicii de sistem, distribuție, contribuția pentru cogenerare, valoarea certificatelor verzi și acciza.

Prețul este mai mic decât cel oferit de marii furnizori de pe piață. Spre exemplu unul dintre furnizorii vechi de pe piață oferă un preț final, fără TVA, de 0,387 lei pe kWh, fără a fi incluse deasemenea taxe precum certificate verzi, cogenerare, accize, etc. Contractul se încheie pe o perioadă de 12 luni, iar oferta Hidroelectrica este valabilă până la data de 30 iunie. Compania mai are trei oferte destinate consumatorilor non-casnici în condiții ce diferă în funcție de consum, anume sub 200 Mwh pe an, între 200 și 500 Mwh și peste 500 Mwh.

Pe piață și-au făcut apariția și alte oferte interesante. RCS&RDS oferă un serviciu de furnizare de energie electrică pentru populaţie, prin serviciul Digi Energy, la un preţ de 0,165 lei, fără TVA, dacă viitorul consumator de energie electrică nu este abonat la un alt serviciu RCS&RDS, sau 0,155 lei dacă este abonat la serviciil de cablu şi/sau internet ale companiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri