Imaginile care i-au lăsat fără cuvinte pe inspectorii OPC în hoteluri și restaurante de lux de pe Litoral

Data publicării:
turisti mamaia 1 mai

Hoteluri de 4 stele amendate de OPC pentru mizeria din camere și din bucătărie. Inspectorii s-au adus acolo după reclamațiile mai multor clienți. Când s-au trezit cu inspectorii în bucătărie, angajații au încercat să ascundă mâncarea păstrată în condiții improprii.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au descoperit, miercuri, mai multe nereguli la două hoteluri de patru stele din staţiunea Mamaia, câteva camere fiind închise temporar până la remedierea deficienţelor, iar 50 de kilograme de alimente au fost retrase de la comercializare, acestea având schimbată starea termică şi fiind depozitate neconform.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că miercuri, în jurul prânzului, comisarii instituţiei au efectuat un control la două hoteluri de patru stele situate în nordul staţiunii Mamaia, verificarea având loc în urma unei sesizări. În urma verificărilor, echipele de control au decis închiderea temporară a câtorva camere pentru că vopseaua era corojită, necesitau câteva reparaţii.

Horia Constantinescu a precizat că hotelul a fost renovat în ultimii ani, dar nu a fost administrat corespunzător. El a mai spus că bucătăria are parte de dotări peste nivelul multora de pe litoral, dar gestionarea acestora nu a fost realizată cum trebuie.

De asemenea, comisarii CJPC au retras de la comercializare 50 de kilograme de produse alimentare, acestea fiind depozitate neconform şi având schimbată starea termică. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a precizat că personalul unui hotel a dus produsele alimentare în biroul de contabilitate în încercarea de a obstrucţiona controlul.

Reprezentanţii celor două hoteluri au fost chemaţi joi la sediul CJPC Constanţa pentru încheierea actului de control şi stabilirea sancţiunilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri