Consumatori

Digi 24 îți oferă cele ma noi știri despre finanțe publice și private, noutăți de pe diverse piețe, creșteri de prețuri sau taxe, anunțuri de ultimă oră de la ANAF, dar și știri despre prețurile apartamentelor și carburanților. Fii la curent prețurile asigurărilor, prețurile pentru servicii, dar și cu evoluția cursului valutar.

bancomat

ANPC a amendat 15 bănci

Băncile amendat de ANPC au fost somate să corecteze practicile comerciale incorecte în ceea ce priveşte activităţile de publicitate.

cluj FB

Minibulă imobiliară în Cluj

Cel mai mare avans al prețurilor se întâlnește la Cluj, unde diferenţa depăşeşte 50%. Dealtfel aici experții imobiliare apreciază că piaţa este în pericol de supraîncălzire.

kfc

KFC și Pizza Hut merg pe Bursă

Sphera Franchise Group SA, care reuneşte sub umbrela sa companiile care deţin brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut, a anunţat, astăzi, intenţia să lanseze o ofertă publică iniţială de acţiuni...

Florin-Citu

Cîțu: Planurile diabolice ale PSD la BNR

Economistul Florin Cîțu, senator PNL, susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că actualele majorări de dobânzi interbancare sunt o consecință a politicilor populiste ale PSD. Partidul al...

Curs Valutar

1 CHF = 5.1247

1 EUR = 4.9758

1 GBP = 5.7677

1 USD = 4.6712

Vremea

București Băneasa
10°C
Presiune
755mmHg
Vânt
3m/s
Prognoza detaliată