DeLonghi face angajări la fabrica din Jucu

Data publicării:
Jucu-Mediafax

FOTO: Mediafax

Luminiţa Todor, specialist în recrutare personal în cadrul DeLonghi, a declarat, pentru Mediafax, că viitorii angajaţi vor avea asigurat transportul gratuit până la fabrică.

"DeLonghi organizează, miercuri, o acţiune de recrutare de personal pentru fabrica din comuna Jucu. Căutăm montatori electromecanici, adică operatori de linie care asamblează produsele companiei. Intenţionăm să angajăm 170 de persoane din zonele limitrofe comunei Jucu cărora le asigurăm transport gratuit până la fabrică. Miercuri este proba de interviu, în urma căreia se vor selecta persoanele care vor fi angajate. În prezent, la DeLonghi Jucu lucrează 900 de persoane", a spus Todor.

DeLonghi a cumpărat în 2012 fabrica Nokia din Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judeţul Cluj, anunţând că va angaja între 600 şi 1.000 de persoane. La începutul anului 2013, compania a început producţia, fiind asamblate espresoare de cafea de uz casnic. În acelaşi an, compania a anunţat extinderea facilităţilor de producţie şi construirea celei de-a doua hale, în care se fabrică diverse componente pentru espresoarele de cafea produse în prima fabrică.

Investiţia companiei DeLonghi din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri