Descinderi ANAF la angrourile din țară

Data publicării:
masini anaf - foto facebook anaf 06 08 2015 crop

În fiecare zi, până pe 25.12.2015, atât în cadrul controalelor operative, cât și al verificărilor documentare și al întâlnirilor cu reprezentanții firmelor depistate cu nereguli în timpul controalelor, inspectorii antifraudă din toată țara vor verifica în detaliu activitatea economică și traficul de mărfuri din toate complexurile comerciale (...) Menționăm că Operațiunea "Cristal" va fi reluată la începutul anului 2016, avându-se în vedere rezultatele rapoartelor de evaluare ale primei etape, care se va încheia în 25.12.2015”, se arată în comunicatul de presă.

ANAF anunță că sunt vizate 60 de angrouri din marile orașe ale țării. Astăzi, aproximativ 600 de inspectori antifraudă au demarat simultan controalele în primele complexuri angro.

La sfârșitul acestei operațiuni, singurii care vor mai desfășura activități economice în angrourile din întreaga țară vor fi doar contribuabilii onești. Iar cei care se gândesc că vor înființa alte firme prin interpuși care nu au cazier fiscal, pentru a obține codul de TVA, trebuie să înțeleagă că aceasta nu este o operațiune singulară, ci doar primul pas din strategia de combatere definitivă a evaziunii fiscale din angrouri. Vom verifica aceste centre comerciale fără întrerupere, până când se va elibera bon fiscal și pentru un șurub”, a declarat Gelu Ștefan Diaconu, președintele ANAF

Verificările de astăzi vizează complexurile comerciale:

West Market (Oradea)

Agrotransilvania Dezmir (Cluj)

Romalion (Bacău)

Pasărea Phoenix (Iași)

Galgros (Galați)

Tug (Brăila) 14. Smart Expo Flora (București)

Euro 2 (Timișoara)

Piața de Gros (Timișoara)

Marlorex ( Craiova )

Frigorifer (Craiova)

Gama Center (Ploiești)

Pavcom (Târgoviște)

Expomarket Doraly (Afumați Ilfov)

Brintex (Brașov)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri