eMag angajează 300 de oameni. Ce salarii oferă

Data publicării:
IMG 7493 1

eMag, cel mai mare jucător din eCommerce-ul local, va angaja anul acesta încă 300-400 de oameni, căutând în special specialişti pe zonele de data scientists şi business intelligence, conform lui Iulian Stanciu, CEO al companiei, potrivit wall-street.ro.

“Suntem în proces continuu de talente”, punctează el. eMag are în prezent peste 1.000 de angajaţi. 

În medie, un programator al eMag are salariu de 7.000-8.000 de lei. Sistemul de bonusari variază de la departament la departament. “În zona de tech, de exemplu, nu oferim bonusare, întrucât ar fi foarte greu de cuantificat şi măsurat. Ne bazăm pe salariile solide şi, de asemenea, de bunăvoinţă angajaţilor şi capacitatea şefilor de departamente”, explică Iulian Stanciu.

În zonele comerciale, sistemul de bonusari este clar, ţinând de cât vinde fiecare angajat. “Avem o angajată, în showroom-ul de la Cluj-Napoca, care reuşeşte să vândă garanţii extinse, lună de lună, de mii de lei. În cazul garanţiilor extinse, marjele noastre de profit sunt mai mari, aşa că putem oferi şi bonificaţii mai solide. Astfel, ea primeşte bonusuri lunare de 3-4.000 de lei, peste salariul ei de bază, de circa 1.500 de lei”, spune, zâmbind, Stanciu. “Nu, nu spunem cine este persoana respectivă!”, glumeşte el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri