Kellogg's face angajări în România. În birourile deschise în Floreasca Park vor lucra circa 80 de persoane

Data publicării:
kell

Kellogg's, grupul cunoscut în întreaga lume pentru cerealele sale, va face angajări în România. Compania americană a închiriat 2500 mp în Floreasca Park pentru un centru de servicii.

Grupul american a început recrutările pentru centrul din Bucureşti, care va oferi suport pentru diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de ţări şi unde vor lucra circa 80 de persoane.

În urmă cu o lună, grupul american anunţa că va transfera locurile de muncă din Marea Britanie în România, unde vrea să creeze un centru de servicii după modelul altor giganţi, precum Procter&Gamble şi Ericsson.

Kellogg's vrea să creeze la Bucureşti joburi în domenii precum Resurse Umane, IT, finanţe şi distribuţie, deci posturi bine platite. Compania nu a exclus nici externalizarea unora dintre cele 600 de joburi din Manchester, Marea Britanie, o altă parte dintre acestea urmând a fi transferate pe noi pieţe precum România sau în alte centre deja existente.

Kellogg's, cunoscut la nivel mondial ca producător de cereale pentru mic-dejun, a devenit în 2012 al doilea jucător de pe piaţa globală de snacksuri după Pepsi, odată cu preluarea brandului Pringles de la P&G pentru 2,7 miliarde de dolari. Kellogg's are fabrici în 18 ţări şi activităţi de retail în 180 de state.

Business Club

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri