Lidl și Carrefour anunță noi investiții în România

Data publicării:
carrefour mediafax

(FOTO MEDIAFAX)

Retailerul german Lidl deschide joi, 4 septembrie, un nou magazin în Craiova, reţeaua din România însumând în prezent 179 de magazine, a anunţat compania, scrie Mediafax.

Noua unitate este situată pe Calea Bucureşti nr.115, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 metri pătraţi şi a creat 30 de noi locuri de muncă la nivel local. De la începutul anului, Lidl a deschis zece magazine noi, în Eforie Nord, Târgu Neamţ, Iaşi, Arad, Bucureşti, Popeşti Leordeni, Craiova şi Timişoara, a schimbat locaţia unui magazin din Târgu Mureş şi a închis o unitate din Drobeta Turnu Severin. Compania a anunţat pentru acest an 15 deschideri.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Carrefour România, nou hipermarket în Bucureşti

Carrefour România deschide joi un nou hipermarket în Bucureşti, în parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova, inaugurând astfel al nouălea magazin din Capitală şi al 26-lea la nivel naţional. Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 7.500 de metri pătraţi, 2.000 de locuri de parcare şi are ataşată o galerie comercială de 2.500 metri pătraţi.

Carrefour Vulcan are 320 de angajaţi şi va comercializa aproximativ 50.000 de produse. Parcul comercial Vulcan Value Centre din sud-vestul Bucureştiului a fost dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, după o investiţie de 47 milioane euro, şi are o suprafaţă construită de 25.750 metri pătraţi, dintre care aproximativ 25.000 metri pătraţi de spaţii comerciale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri