Lista rușinii, publicată de ANAF. Victor Ciorbea: Fac „eforturi deosebite” pentru achitare

Data publicării:
CIORBEA Agerpres

 

Foto: Agerpres 

Precizările lui Victor Ciorbea sunt făcute ca urmare a prezenței numelei său și al soției sale pe lista restanțierilor publicată de ANAF.

„Aceste datorii datează din perioada când am avut calitatea de asociat la Societatea Civilă Profesională de Avocați 'Ciorbea Victor & Ciorbea Lacrima', până la numirea în funcția de Avocat al Poporului. Precizez că, în ultimii 10 ani, am plătit către bugetul de stat 1.600.000 de lei, reprezentând taxe și impozite, pe lângă suma de aproximativ 6.000.000 lei, rate bancare. Menționez faptul că atât eu, cât și soția mea facem eforturi deosebite pentru achitarea restului rămas de plată către bugetul de stat, precum și a celorlalte datorii, îndeplinindu-ne astfel, cu totală responsabilitate și bună credință, obligațiile de cetățeni”, afirmă Victor Ciorbea, potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului citat de Agerpres.

Lista cu persoanele fizice care figurează cu restanțe la Fisc mai mari de 1.500 de lei, la data de 31 martie 2016, și neachitate până în prezent, conține 187.230 de contribuabili, care totalizează obligații fiscale restante de 3,4 miliarde de lei, rezultate inclusiv din activități economice independente sau profesii libere.

Citiți și: 

Topul românilor cu cele mai mari datorii la Fisc. Verificați aici lista datornicilor 

ANAF a publicat lista micilor datornici la stat

ANAF a publicat lista rușinii. Topul companiilor cu datorii la stat mai mari de 10 milioane de lei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri