Marks & Spencer își continuă activitatea în România

Data publicării:
magazin marks and spencer
FOTO: Shutterstock

Voici La Mode Group a acceptat să preia trei magazine Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară. Acordul dintre M&S și Voici La Mode Group pentru achiziționarea francizei Marks & Spencer România a intrat în vigoare începând cu data de 19 septembrie. 

magazin marks and spencer
FOTO: Shutterstock

„Procesul de achiziție este acum finalizat. Suntem foarte mulțumiți și așteptăm cu nerăbdare extinderea parteneriatului pe care îl avem cu Marks & Spencer de 57 de ani. Dorim să mulțumim Marks & Spencer pentru încrederea pe care o au în noi prin numirea Voici La Mode Group ca francizat în România. Acesta este un eveniment foarte important pentru grupul nostru. După o cercetare și o analiză amănunțită a pieței românești în ultimii ani, suntem foarte încântați să începem implementarea planurilor noastre”, a declarat Artemis Antoniadou, Managing Director al Voici La Mode Group.

Voici La Mode Group a dezvoltat o strategie completă pentru restabilirea Marks & Spencer pe piața din România. Modernizarea brand-ului, îmbunătățirea experienței clienților în materie de cumpărare și extinderea gamei de produse oferite sunt principalele obiective strategice ale Grupului, urmărind începerea unei noi ere pentru M&S România, dar și repoziționarea ca brand de înaltă calitate, cu creații valoroase.

În plus, Voici La Mode Group intenționează să-și extindă activitățile în România, lansând și alte brand-uri cunoscute pe plan internațional, care vor fi anunțate ulterior.

În prezent, Voici La Mode Group deține și operează branduri cunoscute la nivel internațional Dorothy Perkins, Wallis, Evans Arcadia Grup și Celio Men. 

Marks & Spencer vinde articole vestimentare și produse pentru casă, dar și produse alimentare.

Creat în 1884, Marks & Spencer deține mai bine de 930 de magazine în UK și peste 460 de magazine la nivel internațional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri