O nouă companie vinde RCA în România

Data publicării:
masina accident avarie asigurare GettyImages-493811841

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat luni că o nouă firmă a primit în data de 22 februarie autorizaţia să vândă asigurări RCA pe piaţa din România.

masina accident avarie asigurare GettyImages-493811841

“Autoritatea de Supraveghere Financiară a oferit un răspuns afirmativ notificării primite din partea Comisiei de Supraveghere Financiară (FSC) din Bulgaria cu privire la solicitarea societăţii DallBogg de a activa pe piaţa asigurărilor din România, în baza libertăţii de prestare a serviciilor (FOS - Freedom of Services)”, se arată într-un comunicat transmis luni de ASF.

DallBogg a fost înfiinţată în anul 2008 ca societate specializată pe domeniul asigurărilor de sănătate. Din anul 2013 firma activează şi pe piaţa asigurărilor generale.

Piaţa RCA este zguduită de probleme, în condiţiile în care două companii de pe piaţă, Astra şi Carpatica Asig, au intrat în faliment, iar City Insurance şi Euroins se află în diverse proceduri speciale. Pe piaţa RCA au rămas în prezent doar opt jucători: Euroins, City Insurance, Allianz-Ţiriac, Generali, Asirom, Omniasig, Groupama şi Uniqa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri