Răsfăț pentru pasagerul numărul un milion al aeroportului din Cluj

Data publicării:
pasager un milion

Să îi urăm bun venit pasagerului cu numărul un milion în anul 2014 de pe Aeroportul Internaţional din Cluj. Bine aţi venit!”

Nu mă aşteptam. Mă bucur că sunt pasagerul un milion şi sper să îl prind pe cel cu două milioane”, a spus norocosul pasager.

Este un om de afaceri din Bistriţa-Năsăud, care a cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Cluj-Frankfurt, cu escală la Munchen. La întoarcere, tichetul i-a adus drept premiu o călătorie la alegere, oriunde în lume. Lorand Szasz spune că încă nu știe un va alege să meargă. „Trebuie să mă dezmeticesc şi pe urmă vedem”, a declarat el.

Pasagerul a fost premiat şi de compania germană care a operat zborul de întoarce la Cluj-Napca, dar şi de Aeroportul din Munchen.

Aeroportul din Munchen e cel mai bun din Europa şi avem peste 150 de magazine, aşa că primul dar a fost un voucher de 150 de euro, un card de cumpărături ce îi oferă 10% reducere la toate magazinele”, a precizat Anna Bereznichenko, reprezentantă a Aeroportului Internaţional Munchen.

Numărul pasagerilor pe aeroportul din Cluj a crescut cu 10% faţă de anul precedent, în principal datorită zborurilor spre destinaţii de vacanţă din Grecia, Egipt şi Turcia.

Pasagerii vor depăşi 1.150.000 şi este o cifră record pentru anul 2014 şi este al doilea an când aeroportul are profit”, arată David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu din Cluj.

De pe aeroportul din Cluj-Napoca decolează în fiecare zi zboruri spre 22 de destinaţii din Europa, iar din 2015 sunt anunţate încă două noi curse, spre Koln şi Bari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri