Rate mai mici pentru clienții Volksbank, indiferent de monedă

Data publicării:
VOLKSBANK

Banca Transilvania, noul acţionar, a decis să scadă din datoria clienţilor sumele plătite de aceştia drept comisioane de risc sau de administrare.

Decizia se aplică tuturor împrumuturilor, indiferent de moneda în care au fost acordate. Reducerea datoriei se va face automat, până la finalul lunii viitoare.

Comunicatul băncii:

„Volksbank România, la iniţiativa acţionarului său, Banca Transilvania, va diminua datoria totală aferentă creditelor curente ale clienţilor, persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, cu echivalentul sumelor achitate de aceştia ca şi comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, până la 30 septembrie a.c.

Cine beneficiază de această soluţie:

- Soluţia se aplică creditelor aflate în portofoliul Volksbank România, active la data transmiterii către clienţi a informărilor VBRO cu privire la modul de implementare a acesteia. Din sumele cu care se va diminua datoria totală se vor reţine cu prioritate eventualele restanţe pe care clienţii le au faţă de Volksbank România la data implementării soluţiei.

Acest beneficiu NU se aplică împrumuturilor pentru care clienţii Volksbank România au obţinut deja restituirea integrală a sumelor achitate de aceştia cu titlu de comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie.

Soluţia va fi aplicată automat

Diminuarea datoriei totale aferente creditelor se va realiza automat, fără a fi necesare eforturi suplimentare din partea clienţilor. Clienţii care îndeplinesc toate condiţiile pentru a beneficia de această soluţie vor primi în scris, prin poştă, detaliile aferente, în perioada imediat următoare.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri