Sindicaliștii BNS organizează un protest față de legile justiției și măsurile fiscale, pe 12 decembrie

Data actualizării: Data publicării:
dumitru bns

Sindicaliştii BNS ies în stradă luna viitoare, nemulţumiţi de adoptarea noilor măsuri fiscale! Aceştia spun că sute de mii de angajaţi vor avea de suferit din această cauză. BNS, care are 350.000 de membri, se va alătura şi protestelor organizate de câteva săptămâni faţă de legile justiţiei.

Biroul executiv a hotărât realizarea unei acțiuni de protest în Bucresti pe 12 decembrie, pentru că în paralel avem acțiuni de natură juridică, unele dintre ele vor ajunge la CCR”, declară Dumitru Costin, preşedintele BNS.

„Vor fi afectați si lucrătorii din sectorul bugetar, ei încă nu realizează consecințele legii 153, mulți dintre ei trăiesc într-o zonă în stratosfera și nu văd ce se întâmpla în realitate. Cel mai mult vor avea de pierdut cei din firme mici, foarte mici”, adaugă Dumitru Costin.

Nu vrem să ne trezim la jumătatea anului viitor după creșterea salariilor brute, să dăm salariile înapoi, vin cu propuneri de genul hai să dăm prime, știm în bani, să nu piardă salariile la venitul net”, precizează Dumitru Costin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri