Tarom anulează toate cursele pe ruta Bucureşti-Bruxelles până duminică, inclusiv

Data publicării:
brussel airport

Decizia vine după ce compania de stat a primit informări de la autorităţile belgiene că Aeroportul Bruxelles Zaventem va rămâne închis, după atentatele teroriste de marţi dimineaţă.

Pasagerii care au cumpărate bilete pe zborurile operate de compania aeriană pe ruta Bucureşti – Bruxelles se vor putea îmbarca, fără costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta Bucureşti - Amsterdam din zilele respective sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinaţiile Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen, potrivit Tarom.

"Conform informărilor primite din partea autorităţilor belgiene,  aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne, în continuare, închis. Ţinând cont de acest fapt, compania Tarom informează că  zborurile pe ruta Bucureşti - Bruxelles - Bucureşti din zilele de 25 martie, 26 martie şi respectiv 27 martie vor fi anulate", a precizat compania, într-un comunicat.  

În plus, compania a anunţat că va continua să opereze, în următoarele zile, pe cursele de Amsterdam cu o aeronavă  Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri, mai mare decât în mod obişnuit.

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecţionat zborurile către Bruxelles. Până la atentatele de marţi, compania avea o frecvență de două curse dus-întors pentru ruta Bucureşti-Bruxelles.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri