Tarom anunță mai multe curse pentru sezonul de iarnă și transport gratuit al unui excedent de bagaj de 23 de kilograme 

Data publicării:
avion tarom - captura digi24

Astfel, Bucureşti - Roma va avea 2 frecvenţe suplimentare, ajungând la 6 zboruri săptămânale, iar preţurile pe această rută încep de la 141 euro, notează Mediafax.

Ruta Bucureşti - Dubai va fi operată de 3 ori pe săptămână, faţă de 2 zboruri câte se operau în orarul de vară, iar cel mai mic preţ este de 211 euro. În perioada 20 decembrie 2014 - 18 februarie 2015, Tarom va opera un zbor în plus pe săptămână pe ruta Bucureşti - Geneva, preţul plecând de la 119 euro.

Pe ruta Bucureşti - Chişinău se va efecta în plus un zbor, ajungându-se la 18 zboruri pe săptămână, iar tarifele pentru acest traseu pornesc de la 116 euro.

Preţurile de pornire anunţate de companie pentru cele patru rute sunt valabile pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, locurile fiind însă limitate pentru respectivele tarife.

Pe de altă parte, Tarom a mai anunţat că oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova (Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo) şi Geneva.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri