C. T. Popescu: ASF, o instituţie inventată. Trebuia desfiinţată

Data actualizării: Data publicării:
trafic nord Bucuresti pasaj Casa Presei 150916

ASF câştigă în timp ce transportatorii intră în faliment, iar la această situaţie s-a ajuns pentru că ASF se dovedeşte o instituţie „inventată, inexistentă, fără niciun rol”, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Cu ce se ocupă ASF? Că în 2014 am văzut: cu datul de zeci de mii de euro unor persoane plantate acolo de diverse grupuri politice.

Acest ASF are un excendent de 36, 5 milioane de lei. Ce afacere bună”. Se dau în 2015 prime de performanţă de 4,5 milioane lei, prime de proiect de 2 milioane de lei.

Pariem că şi anul vor lua cei de la ASF prime şi vor avea excendent în condiţiile în care străzile au fost ocupate de oameni revoltaţi!
S-a cerut demisia lui Negriţoiu. Păi trebuia să se ceară desfiinţarea ASF. Să fie o delegaţie, un consiliu. Jucătorii de pe piaţa de capital de la societăţile de asigurări să îşi facă un grup în care să negocieze direct cu trasportatorii. Acest ASF a fost inventat ca să pompeze bani în buzunarele unei clientele politice plantate acolo”, a susţinut Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri