Când se lansează licitaţiile pentru Autostrada Piteşti-Sibiu şi tronsonul Piteşti-Craiova

Data publicării:
autostrada sibiu orastie 2 inquam photos - 14.10.2015
Foto: InquamPhotos

Licitaţiile pentru loturile 1 şi 5 din Autostrada Piteşti-Sibiu, dar şi pentru tronsonul Piteşti-Craiova vor fi lansate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) în luna iunie, a spus miercuri seara premierul Sorin Grindeanu, aflat într-o vizită la Uzinele Dacia Renault de la Mioveni.

autostrada sibiu orastie 2 inquam photos - 14.10.2015
Foto: Inquam Photos

 

 

În iunie vor fi ridicate pe SEAP pentru licitaţie loturile 1 şi 5 de la Autostrada Piteşti-Sibiu. De asemenea, tot vizavi de infrastructura din judeţul Argeş, în aceeaşi lună, adică în iunie, se va ridica pe SEAP, spre licitaţie, Piteşti-Craiova. În iulie, pe final, din estimările pe care le avem, vom reuşi să mai trimitem spre procedură de licitaţie, deci pe SEAP, un al treilea lot. Ceea ce e foarte important”, a spus Grindeanu, citat de News.ro.

El a spus că este nevoie de infrastructură în această zonă şi a explicat că primele două loturi înseamnă aproximativ 45 de kilometri.

Eu m-am săturat şi cred că cei de la Renault şi presa de aici, să se vorbească, să vină prim-miniştri, miniştri, să vă spună lucruri legate de infrastructură. Vreau să le facem. Şi termenele sunt aşa cum le-am anunţat”, a adăugat Grindeanu.

Premierul a spus despre constructorul auto Dacia că reprezintă o companie strategică pentru statul român. „Am convenit să colaborăm pentru un memorandum în toamna acestui an, subliniind prin acest memorandum interesul pe care statul român şi Guvernul îl au ]n a susţine Grupul Dacia Renault. Este o companie extrem de importantă pentru noi şi ne dorim ca standardele să rămână acolo sus”, a adăugat Grindeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri