Dan Costescu: Ministerul Transporturilor este ministerul cinci în unu

Data actualizării: Data publicării:
dan costescu transporturi agerpres crop

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat marți că "procesul de restructurare de la CNADNR va continua cu orice preț, chiar dacă nemulțumirile deja se văd", potrivit Agerpres.

Întrebat despre o eventuală demisie a sa în urma unor evaluări are premierului, Costescu a infirmat-o, iar informațiile vehiculate în presă referitoare la acest subiect le-a atribuit celor nemulțumiți de restructurarea CNADNR. "Au mai fost momente când am început anumite proiecte în anumite locuri și anumite persoane s-au deranjat. Acum avem restructurarea CNADNR. Începe să producă efecte, nemulțumirile unor foști sau altor entități deja se văd. E normal să aibă și dânșii susținerea în presă și să solicite anumite lucruri. Noi mergem înainte. Procesul de restructurare și de înlăturare a problemelor de la CNADNR va continua cu orice preț. (...) E prima oară când se cere așa ceva. Chiar nu aveam la portofoliu o cerere de demisie, mă bucur dacă o am și am mai făcut un pas pe scara asta. Vreau să vă spun că în general domnul prim-ministru evaluează periodic miniștrii. Nu începe după Paști sau înainte de Paști. E o activitate pe care dânsul o face continuu. Nu văd subiectul discuției. A fost probabil o discuție de presă", a afirmat la Senat Costescu.

Întrebat dacă premierul ar putea să-i reproșeze ceva, Costescu a spus: "E un minister în care e imposibil să nu ai ceva de reproșat. Sunt 4 sau 5 ministere într-unul. Până acum nu am avut nicio discuție de natura celei pe care o sugerați. Eu cred că nici nu o să am în următoarea perioadă".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri