Metrorex licitează serviciile de securitate pe patru ani

Data publicării:
metrou_paza_investigatiimedia_ro_01112800

Metrorex a demarat o licitaţie pentru serviciilor de pază, monitorizare, intervenţie şi transport valori pentru staţiile, trenurile, depourile şi obiectivele din reţeaua metroului, pentru o perioadă de 4 ani, acord cadru cu o valoare estimată fără TVA de peste 154,4 milioane lei (cc. 34 milioane de euro), care va fi finanţat din fonduri bugetare.

metrou_paza_investigatiimedia_ro_01112800

Acordul cadru se va încheia cu o singură firmă. Până acum, serviciile de pază pentru Metrorex au fost asigurate de asocierea formată din Nei Guard (lider de asociere), Grup Est Security şi Nitro Guard Security, potrivit Hotnews.ro.

Ulterior încheierii acestui acord cadru, a cărui valoare estimată este de maxim 154,4 milioane lei, ar urma să fie încheiate contracte subsecvenţe care vor fi atribuite lunar, trimestrial sau anual, în funcţie de necesităţile apărute. Valoarea minimă estimată a unui contract subsecvent pe o perioadă de o lună este de 2,43 milioane lei. Pentru aceste contracte nu se va mai organiza nicio licitaţie, astfel că cine va câştiga acest acord cadru va asigura serviciile de pază pentru Metrorex timp de 4 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri