Şeful Direcţiei de Calitate, interimar la Compania de Drumuri

Data actualizării: Data publicării:
stefan ionita -dir gen al CNAIR crop

Ştefan Ioniţă, şeful Direcţiei Tehnice şi Calitate a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost numit în funcţia de director general provizoriu al companiei. Pentru ocuparea funcţiei va fi organizat un concurs.

stefan ionita -dir gen al CNAIR crop

„Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat, astăzi, 13.01.2017, pe Ștefan Ioniță ca director provizoriu al companiei. El va ocupa această funcție până la finalizarea procedurii de selecție a conducerii, prevăzută de Ordonanța de Guvern 109/2011. Adunarea Generală a Acționarilor a luat act de decizia CA. Ștefan Ioniță are 38 de ani și a condus, din 2014 și până în prezent, Direcția Tehnică și Calitate a CNAIR. Între 2004 și 2014, a ocupat mai multe funcții în cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică). Este absolvent al Universității Tehnice de Construcții București - Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri și a Masteratului „Mașini și Sisteme de Producție” din cadrul Universității Politehnica București”, scrie într-un comunicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Marţi, Consiliul de Administraţie al CNAIR a decis, în cadrul unei şedinţe, revocarea din funcţie a directorului general, Cătălin Homor. Acesta fusese numit director general al CNADNR/CNAIR la finalul anului 2015, după ce anterior a fost director general al Metrorex.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri