Victor Ponta: Proiectul Codului fiscal, finalizat în Guvern în jur de 18-20 martie

Data publicării:
ponta la tribuna-1

 Victor Ponta declara, în 20 februarie, că ia în calcul inclusiv angajarea răspunderii Guvernului pe Codul Fiscal

"Mi-am anunţat colegii parlamentari, voi anunţa şi la grupurile parlamentare despre faptul că, în jurul datei de 18-20, vom finaliza în cadrul Guvernului proiectul de Cod fiscal şi va pleca spre Parlament – prima cameră sesizată, Senatul – în aşa fel încât cel mai important document de politică publică pentru România anului 2015 – Codul fiscal – să intre în dezbaterea Parlamentului şi să poată fi adoptat cu minim şase luni înainte de intrarea în vigoare la 1 ianurie 2016", a spus Victor Ponta, după şedinţa BPN a PSD, anunţă Mediafax.

Premierul declara, în 20 februarie, că ia în calcul inclusiv angajarea răspunderii Guvernului pe Codul Fiscal, dacă acesta va fi blocat în Parlament şi riscă să nu fie adoptat în circuitul legislativ în această sesiune parlamentară.

"Vă spun un lucru: voi face toate eforturile ca acest Cod fiscal să se adopte până la sfârşitul sesiunii parlamentare, inclusiv iau în calcul angajarea răspunderii Guvernului dacă, la un moment dat, se blochează politicianist de către PNL sau de altcineva", spunea V. Ponta.

Guvernul vrea să micșoreze TVA și accizele. Klaus Iohannis: N-am aflat despre asta de la Guvern. Și cum astupi gaura?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri