VIDEO. Ce se întâmplă la un Black Friday autentic

Data publicării:
black friday cumparaturi jucarii - GettyImages-93446410

Febra cumpărăturilor de Black Friday s-a transformat într-o bătaie în toată regula într-un mall din statul Kentucky. Doi bărbaţi s-au încăierat pe holul magazinului, sub privirile a zeci de cumpărători şi au fost despărţiţi într-un final de un poliţist.

De altfel, cea mai aşteptată zi de cumpărături a adunat sute de mii de americani în faţa magazinelor din marile oraşe. Au venit de acasă cu mai multe ore înaintea deschiderii, ca să fie siguri că pun mâna pe produsele dorite.

- Am venit de la ora 03:30, magazinul s-a deschis la 05.00, aşadar am aşteptat o oră şi jumătate.

- Eşti mulţumit? (de ce ai cumpărat, n.red.)

- Da, da, sunt mulţumit!

„Unele lucruri sunt foarte drăguţe, cel puţin ofertele la televizoare, acestea sunt foarte bune. Preţurile sunt reduse cu mai mult de jumătate, ceea ce e grozav!”, se bucură un alt cumpărător.

Produsele electrocasnice au fost cele mai căutate, dar vânzări foarte bune au avut şi jucăriile. Sute de părinţi au alergat pe culoarele magazinelor, încercând să găsească jucăriile preferate ale copiilor.

„A meritat să vin aici să cumpăr produsele decât să stau în faţa computerului, fiindcă nu poţi cumpăra aceste produse online. Trebuie să vii în magazin ca să le achiziţionezi”, explică un cumpărător.

Cu toate acestea, vânzările online de Black Friday au crescut faţă de anul trecut. Americanii au cheltuit un miliard de dolari pe cumpărăturile făcute în faţa calculatorului, cu 22% mai mult faţă de 2014.

Noiembrie şi decembrie sunt, de altfel, extrem de profitabile pentru magazinele din Statele Unite, care înregistrează în cele două luni peste 30% din vânzările anuale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri