Wizz Air lansează două noi curse cu plecare din București

Data publicării:
wizz

Zborurile încep din data de 13 decembrie pentru Hanovra şi 16 decembrie pentru Billund. Preţurile încep de la 109 lei, pentru un drum doar dus, cu toate taxele obligatorii incluse, potrivit News.ro.

Oraşul Billund din Danemarca, aflat la o distanţă de circa 2.200 de kilometri de Bucureşti, are aproape 6.200 de locuitori şi este localitatea de origine a producătorului de jucării Lego.

Oraşul este, totodată, cunoscut pentru parcul de distracţii Legoland. Durata unui zbor este estimată la patru ore şi 30 de minute.

Hanovra este un oraş important din partea de nord a Germaniei, cu o populaţie de 518.000 de locuitori şi aflat la o distanţă de circa 1.800 de kilometri de Bucureşti. Durata unui zbor este estimată la patru ore.

Odată cu aceste noi destinaţii, compania oferă, din Bucureşti, în total 45 de rute către 18 ţări.

Wizz Air a anunţat, recent, că va creşte flota care operează în România la 20 de aeronave până la sfârşitul anului 2016 şi va opera de pe nouă aeroporturi.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Wizz Air are o cotă de piaţă în România de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri. Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%).

Compania a anunţat, recent, că a ajuns la 25 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale din şi spre România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri