Ziua Îndrăgostiților dezgheață vânzările

Data publicării:
ziua indragostitilor

Pentru cei care vor o amintire a momentelor fericite de Ziua Îndrăgostiţilor, fotografiile - pe hârtie sau digitale - sunt alegerea firească. Preţurile pornesc de la câţiva lei pentru fiecare poză.

„Cu această ocazie am cumpărat aparatul, pentru noi, pentru a face poze ca amintire, să ne rămână pentru la bătrâneţe.”

„Mie îmi place să păstrez pozele şi amintirile cele mai plăcute în rame, majoritatea sunt în laptop.”

Nu doar aparatele şi ramele foto se vând bine în această perioadă, ci şi accesoriile. Magazinele de profil au observat deja o creştere cu 30% a sumelor cheltuite de clienţi.

Alexandru Matei, consultant: „100-150 de lei, cam asta ar fi media, mai mult sau mai puţin, în funcţie de persoană. Avem carduri de memorie, sunt pachete duble - unul pentru tine, unul pentru prietenul sau prietena ta, sunt aparate care pot ajunge şi la 50% reducere, obiective care ajung la 25% reducere.”

Florile rămân cadoul clasic de Ziua Îndrăgostiţilor.

Anca Măcinic, florist: „Pregătesc un bucheţel pentru Valentine's Day, din pui de flori, mai exact, nu vrem să pierdem nici măcar un firicel. Ar ajunge undeva pe la 100 de lei, dacă mai pun ce urmează: frezii şi alte flori pe care le am în plan.”

Tânăr: „Pentru prietena mea, am venit să iau un trandafir. Ne vedem, vreau să-i fac o surpriză şi să-i duc un trandafir.”

Există oferte şi pentru clienţii care pun accentul pe cantitate ori sunt dispuşi să cheltuiască şi câteva mii de lei ca să-şi impresioneze persoana iubită.

Radu Ioan Marcu, manager florării: „Se cer buchete de la 11 trandafiri în sus, până la 301. Pe lângă buchetele respective, putem livra şampanie cu foiţă de aur, vinuri, ciocolată - avem o gamă selectă adusă din Austria - ursuleţi de pluş.

Preţuri reduse cu până la 50% au în această perioadă hainele, cosmeticele, dar şi pachetele turistice sau ofertele din restaurante şi cluburi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri