Lui Maradona nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion spre Dubai

Data actualizării: Data publicării:
maradona getty

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona nu a fost lăsat să se îmbarce duminică într-un avion spre Dubai, pe aeroportul din Buenos Aires, deoarece paşaportul său figura în baza autorităţilor ca fiind furat, scrie diariopopular.com.ar, citat de News.ro.

maradona getty
Foto: Guliver/GettyImages

Potrivit sursei citate, Maradona voia să plece la Dubai împreună cu iubita sa, Rocio Oliva. Cei doi s-au prezentat pentru check-in la aeroportul Ezeiza la ora locală 21.15. Însă atunci tehnicianului i s-a spus că nu poate călători, deoarece paşaportul său este declarat furat.

Diego Maradona şi-a sunat agentul pentru a găsi o explicaţie, iar acesta i-a spus că nu ar trebui să aibă probleme şi că în mod normal trebuie să fie lăsat să părăsească Argentina. Însă nu a fost aşa, astfel că Maradona şi-a luat bagajele şi s-a întors acasă.

Maradona crede că un politician a „orchestrat” ceea ce i s-a întâmplat. „Nu voi lăsa pe nimeni să îmi controleze viaţa. De la vârsta de 15 ani am făcut ce am dorit şi nimeni nu îmi poate spune ce să fac. Este o prostie plângerea cu privire la furtul paşaportului pe care îl am în mână. Avocatul meu, Matias Morla, va face cercetări cu privire la această minciună orchestrată de vreun politician. Matias este umbra mea şi îl va găsi pe cel responsabil de ce s-a întâmplat”, a spus Diego Maradona pentru Diario Popular.

Matias Morla a declarat că niciun reprezentant al lui Maradona nu a declarat vreodată paşaportul furat. „Este ciudat ce s-a întâmplat la aeroport, mai ales pentru că nu e pentru prima dată când Maradona pleacă în afara ţării. Vom face cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat şi mai ales pentru a afla cine a făcut un denunţ cu privire la ceva ce nu s-a pierdut niciodată”, a explicat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri