Atac cu substanțe chimice neidentificate într-un restaurant din Londra

Data publicării:
atac borough market

Trei persoane au fost rănite în urma unei livrări într-un plic a unei substanţe chimice la un restaurant de la Londra, scrie The Telegraph, citat de News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Substanţa - neidentificată - ar fi corozivă şi ar fi fost trimisă la restaurantul Feng Sushi în Borough Market. Restaurantul a fost evacuat, ca măsură de precauţie, şi a fost izolat de către poliţie.

Brigada pompierilor de la Londra a anunţat că a fost chemată să intervină la un ”incident chimic” imediat după ora locală 14.00 (16.00, ora României), iar un purtător de cuvânt a anunţat că pompierii ajută poliţia.

Poliţia Metropolitană a anunţat la rândul ei că a fost chemată în urma unor informaţii despre livrarea unei substanţe într-un plic la o afacere în sud-estul Londrei.

Trei persoane rănite uşor au primit îngrijiri. Poliţia a anunţat că nu s-au operat arestări şi că o anchetă continuă.

”În această fază incipientă, acesta nu este tratat ca un incident legat de terorism”, a subliniat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri