Cel puţin 14 morţi şi trei dispăruţi pe coasta rusă a Mării Negre, după ce un autobuz plin cu muncitori s-a răsturnat

Data actualizării: Data publicării:
russia accident

Ministerul pentru Situații de Urgență rus a anunțat vineri că cel puțin 14 persoane au murit după ce un autobuz care transporta muncitori a căzut în mare în sudul Rusiei, relatează agenția de presă Interfax, citată de Agerpres.

 

'În accident și-au pierdut viața 14 persoane. Serviciile de prim ajutor au reușit să salveze 20 de persoane, dintre care opt au avut nevoie de spitalizare', a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență, citat de media locale, relatează EFE.

Opt persoane au fost rănite, dintre care cinci se află în stare gravă, a adăugat ministerul citat.

Din motive încă neelucidate, autobuzul a căzut în mare de la o înălțime de patru metri, de pe un doc aflat în construcție într-o zonă din Strâmtoarea Kerci, între Marea Neagră și Marea Azov, care separă provincia Crimeea de regiunea Krasnodar. Sunt luate în calcul toate ipotezele posibile, inclusiv cele legate de o încălcare de către șofer a regulilor de circulație sau o defecțiune tehnică, a indicat comisia de anchetă, citată de AFP.

Potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență, muncitorii aflați în autobuz lucrau la construcția unui doc pentru compania petrolieră Tamaneftegaz. Potrivit AFP, autobuzul transporta 35 de muncitori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri