DIGIPEDIA. Ce se întâmplă cu supraviețuitorii tragediilor?

Data publicării:
supravietuitori

Anders Breivik a fost condamnat la închisoare pentru atacul său din Norvegia, din vara anului 2011, soldat cu 77 de oameni. Dar cu sutele de supraviețuitori ce s-a întâmplat?

În America, 12 persoane au fost ucise în 2012 într-un cinematograf din Colorado. Însă cei care au scăpat cu viață trebuie să suporte această amintire. După plecarea camerelor și stingerea reflectoarelor cei rămași în urmă trebuie să meargă mai departe. Dar ce se întâmplă în anii și lunile care urmează?

Filmul pe care vi-l propunem în seara aceasta la Digipedia, „Supraviețuitorii”, este o poveste despre curaj, despre capacitatea omului de a-și reveni, despre capacitatea noastră de a lupta și de a descoperi noi șanse după suferința unei pierderi. Dar oare își pot reveni vreodată, cu adevărat, supraviețuitorii unor atacuri violente? Găsiți răspunsul de la ora 21:00, la Digi24.

Urmăriți filmul documentar pe Digi24 HD. Online îl puteţi viziona numai LIVE (nu se arhivează), pe http://www.digi24.ro/live/digi24, sâmbătă, de la ora 21:00, iar duminică, în reluare, de la ora 2:00.

Vizionare plăcută!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri