VIDEO. Eminem, atac dur la Trump: „Un kamikaze care va crea un holocaust nuclear”

Data actualizării: Data publicării:
eminem

Rapperul Eminem lansează un atac dur la adresa președintelui Donald Trump, într-o moment freestyle de patru minute, filmat într-o parcare din Detroit. Clipul a fost difuzat în timpul galei Bet Awards, de marți seara, relatează The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Piesa intitulată „The Storm” (Furtuna) este o critică aprigă la adresa lui Trump, pe care Eminem îl acuză de rasism și îl condamnă pentru susținerea arătată față de militanții pentru supremația albilor.

Cunoscut pentru melodiile în care critică sau amenință inclusiv vedete cu care a avut în trecut ceva de împărțit, printre care Christina Aguilera, Mariah Carey, Nick Cannon sau chiar fosta lui soție, Kim, Eminem nu se dezice nici acum de stilul care l-a consacrat.

Trump este descris drept „un kamikaze care va crea probabil un holocaust nuclear”.

“Racism’s the only thing he’s Fantastic Four / Cause that’s how he gets his f**king rocks off and he’s orange”, adaugă Eminem, făcând aluzie la tenul mult prea bronzat al președintelui american și supereroul Orange din Fantastic Four.

Eminem își încheie momentul de freestyle cu un apel la fanii săi: „Orice fan al meu care îl susține pe Trump: aici trag linia, fie ești cu mine sau împotriva mea și dacă nu poți să te decizi de care parte ești o voi face eu pentru tine”.

Nu este prima dată când Eminem îl critică dur pe Trump. Concertele sale au fost până acum presărate cu mesaje îndreptate împotriva acestuia, precum și pancarte cu injurii sau melodii cu substrat dedicate liderului de la Casa Albă.

Eminem se pregătește să lanseze un nou album alături de producătorul Mr Porter și a anunțat săptămâna trecută că a terminat de înregistrat toate melodiile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri