Femeia care a devenit „most wanted” în SUA, după atacul din Las Vegas, a fost găsită

Data actualizării: Data publicării:
femeie las vegas

Poliția din Las Vegas a dat publicității o imagine cu o femeie pe nume Marilou Danley, care se presupune că ar fi partenera bărbatului care a deschis focul la un festival de muzică country, a ucis 50 de persoane și a rănit alte 200, informează The Guardian. Ulterior, autoritățile au anunțat că au găsit-o pe femeie și nu este suspectă.

ACTUALIZARE 16:50 O femeie bănuită că ar fi fost complicea bărbatului care a descărcat mitraliera de la înălţime în publicul unui concert a fost localizată. Ea nu se află în țară, ci muncește în străinătate, prin urmare nu este suspectă. 


ULTIMA ORĂ: Bilanțul atacului a crescut la 50 de morți și peste 400 de răniți

Șeriful poliției din Las Vegas nu a făcut publice prea multe amănunte în legătură cu cea mai căutată femeie din SUA, la acest moment, și nu a dezvăluit dacă aceasta are vreo implicare în atacul produs în această dimineață.

Pe profilul său de Facebook, Marilou Danley se descrie drept „o mamă și bunică mândră, căreia îi place să își trăiască viața”. Polițiștii cred că aceasta l-a însoțit pe atacator până la cazinoul Mandalay, de unde acesta a deschis focul asupra mulțimii, scrie BBC News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția din Las Vegas a intervenit în forță luni dimineață (ora locală 22:30, duminică seară), în cazul unor împușcături ce au avut loc în zona cazinoului Mandalay, la un festival de muzică country.

„Nu vă pot da date exacte în acest moment, avem peste 100 de răniţi şi peste 20 de persoane care au murit, până acum. Vă vom da cifrele exacte pe măsură ce le vom avea, dar reţineţi că este o anchetă în desfăşurare”, a declarat șeriful Joseph Lombardo. Ulterior, bilanțul victimelor a fost revizuit la 50 de morți și cel puțin 200 de răniți.

Totodată, anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la etajul 32 al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul. Nu este considerat un atac terorist, a mai spus șeriful Joseph Lombardo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri