Mama ofițerului ucis în masacrul din Las Vegas a murit, la doar două zile după ce și-a înmormântat fiul

Data actualizării: Data publicării:
ofiter ucis in las vegas

Mama ofițerului de poliție ucis în atacul armat din Las Vegas a murit, la doar două zile după ce fiul ei a fost înmormântat, relatează Fox 5 Vegas. Femeia a suferit un atac de cord și a căzut pe niște scări rulante, au declarat apropiați ai familiei.

Sheryl Stiles se întorcea în camera sa de hotel și se afla pe scările rulante, în momentul în care a făcut infarct. Fiul ei, ofițerul de poliție, a fost ucis de gloanțe în atacul din Las Vegas, pe 1 octombrie, însă a fost înmormântat abia în urmă cu câteva zile.

Femeia a suferit și o comoție cerebrală în cădrere, iar medicii o țineau în viață cu ajutorul aparatelor. Trupul ei a cedat marți, când femeia a intrat în insuficiență pulmonară și a făcut o infecție acută la nivelul inimii.

Rudele au declarat că Sheryl voia să fie alături de fiul ei și le-a spus apropiaților că „își dorește să moară”, întrucât nu mai vedea sensul unei vieți fără copilul ei.

Ofițerul Charleston Hartfield era căsătorit și avea doi copii. El nu era la datorie în noaptea atacului, ci se afla ca spectator la concertul de la festivalul de muzică country care se desfășura pe Las Vegas Strip.

Cu un an înainte să moară, ofițerul lăsase un document cu instrucțiuni pentru înmormântarea sa, conștient de pericolele meseriei sale. „Dacă citești asta, înseamnă că am fost chemat acasă. Nimic din ce scriu nu va face asta mai ușor, așa că voi trece direct la subiect. Cea mai mare dorință a mea: nu vreau ca nimeni să se îmbrace în negru. Culoarea neagră este deprimantă și nu vreau ca nimeni să sufere din cauza morții mele. Aș vrea ca toată lumea să mă țină minte așa cum eram. Doar adevărul despre mine. Nimic despre cât de grozav eram, ci doar povești reale”, scrisese ofițerul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri