Mandat de arestare pentru moștenitorul imperiului Red Bull

Data actualizării: Data publicării:
Vorayuth-Yoovidhya
Foto: drinksfeed.com

Procurorii thailandezi spun că vor cere primul mandat de arestare pentru moștenitorul imperiului Red Bull. Declarațiile vin după ce tânărul acuzat că a ucis un polițist într-un accident de mașină în 2012 a refuzat până acum să se prezinte în fața anchetatorilor pentru a da declarații.

Vorayuth-Yoovidhya
Foto: telegraph.com

Amenințările procurorilor au fost la lansate după un val de proteste publice provocat de progresul lent al anchetei, scrie The Telegraph.

Vorayuth Yoovidhaya, al căruit tată este unul dintre cei mai bogați oameni din Thailanda, nu s-a prezentat până în prezent în fața anchetatorilor, așteptând astfel ca o parte din acuzații să expire.

După ce tânărul a refuzat să dea curs ultimei citații, procurorii au promis că vor cere un mandat de arestare.

În 2012, Vorayuth Yoovidhaya, nepotul miliardarului inventator al băuturii energizante Red Bull, a lovit cu Ferrari-ul său un ofițer de poliție, care a decedat la scurt timp. Accidentul a avut loc într-o dimineață când tânărul, care avea 27 de ani la data accidentului, a urcat băut la volan și a lovit un polițist, târând trupul polițistului câteva sute de metri înainte de a frâna.

Sergentul-major Wichian Klanprasert se afla pe motocicleta sa de serviciu când a fost lovit din spate de un Ferrari de culoare gri care l-a târât pe asfalt mai bine de 100 de metri. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar echipa de anchetă fost nevoită să meargă pe urmele lichidului de frână pentru a descoperi că autoturismul parcat în curtea luxoasei proprietăți deținute de una din cele mai bogate familii din Thailanda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri