„10 ore de iad”. Pasagerii unui zbor au îndurat un zgomot puternic pe toată durata călătoriei

Data publicării:
masti oxigen cazute

Pasagerii unui zbor Londra- Las Vegas au fost nevoiți să îndure pe toată durata călătoriei un bâzâit puternic care se auzea din difuzoarele avionului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O pasageră a povestit că zgomotul se auzea timp de cinci minute la fiecare 15 minute și așa a fost pe toată durata a zborului din Heathrow până la Las Vegas, notează The Sun.

Membrii echipajului au făcut tot ce au putut pentru a rezolva problema. Ne-au adus căști pentru a nu mai auzi bâzâitul. Unii oameni au cerut să fie mutați din cauza zgomotului”, povestește Nicole Lightbody, o pasageră.

Zgomotul ar fi început imediat după decolare, după ce o mască de oxigen ar fi căzut accidental.

Nu puteam să ne relaxăm din cauza gălăgiei. Au fost zece ore de iad”, adaugă tânăra.

După zbor, pasagera a făcut o plângere companiei, iar drept urmare a primit un voucher de 20 de lire și i-au fost cerute scuze pentru neplăcerea provocată.

Un purtător de cuvânt al companiei British Airways a cerut de asemenea scuze public pentru incident și a declarat că a fost o problemă care a afectat doar o parte dintre pasageri și s-a rezolvat rapid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri