16 persoane rănite după ce s-au călcat în picioare la metroul din New York

Data publicării:
haos metrou new york

O panică de proporții s-a produs vineri în interiorul și în apropierea unei stații de metrou din New York după ce călătorii au confundat sunetul unui pistol cu electroșocuri cu tiruri de armă letală, a informat presa locală, citată de DPA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit CNN, în îmbulzeala care s-a produs au fost rănite 16 persoane, dar viețile acestora nu sunt puse în pericol, potrivit Agerpres.

Surse din serviciile de securitate au declarat pentru NBC News că poliția transporturilor a folosit o armă cu electroșocuri (taser) pentru a calma și a aresta o persoană cu probleme mintale la Penn Station din New York. Sunetul făcut de pistol i-a făcut pe oameni s-o ia la fugă prin stația de metrou, abandonându-și bagajele și hainele, unii pierzându-și chiar și pantofii din picioare, a relatat ABC, care a adăugat că poliția transporturilor a reținut două persoane pentru nerespectarea ordinelor.

Zvonurile privind existența unui individ înarmat în acțiune au ajuns până la un magazin din apropierea stației de metrou. Potrivit unor înregistrări video postate pe rețelele sociale, și aici oamenii au intrat în panică și au început să fugă îngroziți în toate direcțiile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri